Շաղախի պատրաստում
Քսվող մակերեսի ջերմաստիճան |
+10°C -ից +30°C |
Ջրի քանակ 1կգ չոր շաղախի համար |
370-390մլ |
Ջրի քանակ 20կգ չոր շաղախի համար |
7,4-7,8լ |
Շերտի հաստություն |
1մմ-ից ոչ պակաս |
Թաց շաղախի օգտագործման ժամկետ |
3 ժամ |
Քսված շերտի կծկում |
ոչ ավել քան 1մմ/մ |
Շերտի 1մմ հաստության դեպքում չոր շաղախի ծախս Նյութի ավելի ստույգ ծախսը կախված է օգտագործվող մակերեսի հարթության աստիճանից և քսվող ծեփամածիկի շերտի հաստությունից:: |
1,2 - 1,6կգ/1մ² |
20կգ/12,5 - 16,5մ² |
Գրասենյակ՝
+374 55735064
expert1arm@gmail.com