Շաղախի պատրաստում
Քսվող մակերեսի ջերմաստիճան |
+10°C-ից +30°C |
Ջրի քանակ 1կգ չոր շաղախի համար |
190 – 210մլ |
Ջրի քանակ 25կգ չոր շաղախի համար |
4,75 – 5,25լ |
Շերտի հաստություն |
1սմ-ից ոչ պակաս |
Թաց շաղախի օգտագործման ժամկետ |
մինչև 30 րոպե |
Քսված շերտի կծկում |
0,8 մմ/մ |
Շերտի 1սմ հաստության դեպքում չոր շաղախի ծախս
Նյութի ավելի ստույգ ծախսը կախված է օգտագործվող մակերեսի հարթության աստիճանից և քսվող ծեփամածիկի հաստությունից: |
1կգ /0.06մ² |
25կգ / 1.5մ² |
Գրասենյակ՝
+374 55735064
expert1arm@gmail.com