Սոսնձի պատրաստում
Քսվող մակերեսի ջերմաստիճան |
+10°C-ից +30°C |
Ջրի քանակ 1կգ չոր շաղախի համար |
240-280մլ |
Ջրի քանակ 25կգ չոր շաղախի համար |
6-7լ |
Շերտի հաստություն |
3մմ և ավել |
Թաց շաղախի օգտագործման ժամկետ |
3 ժամ |
Շերտի 3մմ հաստության դեպքում չոր շաղախի ծախս Նյութի ավելի ստույգ ծախսը կախված է օգտագործվող մակերեսի հարթությունից և քսված սոսնձի շերտի հաստությունից: |
25կգ /5մ² |
1կգ/0,2մ² |
Գրասենյակ՝
+374 55735064
expert1arm@gmail.com